B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!
Telefoon: 075 687 11 19 | Email: info@b22.nl

Dienstverlening

Bouwkundige ondersteuning in iedere fase van het bouwproces.

Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk tijdens alle fasen in een bouwproces. Van ontwerp (indien gewenst met architect) tot werktekening. Hieronder vallen dus (Schets/Voorlopig/Definitief) ontwerp, bouwaanvraagtekeningen incl. principedetails, bestektekeningen, werktekeningen en uitvoeringsdetails. Daarnaast kunnen wij ook revisie (As Built) tekeningen verzorgen. Kortom; alles wat nodig is voor een probleemloze bouw.

BIM tekenwerk op basis van LOD niveau’s
Al het tekenwerk dat wij uitvoeren wordt verricht via de BIM methode.

Daarnaast hanteren wij de LOD opzet om de fase van het tekenwerk in te delen, van volumestudie (LOD 100) tot As Build (LOD 500).

Calculaties

B22 is in 1999 aanvankelijk gestart als B22 Calculatie- & Adviesbureau en vervaardigd nog steeds nauwkeurige begrotingen, zowel op directie- als inschrijfniveau.

Onze medewerkers onderscheiden zich door onze grote mate van flexibiliteit en het meedenken met de klant. Door jarenlange ervaring in de praktijk weten wij goed wat er op de bouw gebeurd. Als er een constructie op papier of in bestek staat, en deze is niet uitvoerbaar stellen wij een alternatief voor.

U kunt bij ons terecht voor zowel inschrijfbegrotingen als ramingen.

Maak nu een afspraak om uw project te bespreken!

STABU-Bestekken

Wij schrijven (bouwkundige) bestekken en daarmee verband houdende werkzaamheden.

Wij zijn van mening dat een bestek, wat tegenwoordig veelal een contractstuk is als onderdeel van de bouwvoorbereiding, van een goede kwaliteit dient te zijn.

Door scherper te omschrijven willen we klanten voorzien van een betrouwbaar bestek. Met onze ervaring wordt het een compleet document en door het op peil houden van onze (bouw)kennis wordt het ten slotte een actueel bestek.

Lidmaatschap
B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV werkt onder STABU-licentie en is lid van de BNB (Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen).

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks bezig met bouwkundige uitdagingen, geen project is te gek. Hierdoor nemen wij uw zorgen uit handen, en samen laten we het project slagen. Daarom is onze slogan ook wel “Bouw op op goed advies”.

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

20 jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat 20 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop lopen met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Meer lezen over BIMx en 3D.

Duidelijke offertes of regie

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

Vraag nu direct een offerte aan!

Opzoek naar ondersteuning in de uitwerking van uw bouwplan?