B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!

Dienstverlening | Tekenwerk | BIMx

Beleef uw nieuwe woning, kantoor of showroom nog voor het gebouwd is!

Wij brengen je nieuwe gebouw tot leven!

Met de gratis BIMx tool kun je als opdrachtgever nog voordat een gebouw daadwerkelijk gebouwd is al in 3D beleven.

Doordat wij uitsluitend in 3D modelleren en tekenen, is het mogelijk om het ontwerp in 3D te presenteren maar vooral ook beleven!

Het geeft een completer en duidelijker beeld, waardoor wij gezamenlijk in het voortraject al de juiste feedback kunnen ontvangen en er minder miscommunicaties zijn.

Met BIMx wordt het gebouw tot leven gewekt. Het is namelijk mogelijk om te navigeren door een game-like setting. Met BIMx wordt het ontwerp werkelijkheid.

GRAPHISOFT BIMx App iPad B22 Tekenwerk

Continue innovatie en technologische vooruitgang op gebied van IT

Zien is geloven. Met de BIMx Web Viewer ervaar je het gemak van BIMx. Met deze BIMx Web Viewer kun je direct in je browser door je model navigeren. Van ontwerp naar fotorealistische weergave, BIMx geeft identiteit.

Met de gratis BIMx app kun je altijd en overal bij jouw BIM-model(len). Deze app is speciaal ontwikkeld door GRAPHISOFT voor iOS en Android. Ook als je niet directe opdrachtgever bent, maar wel betrokken bij een bouwproject, kun je werken met het BIMx model van het project.

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks met ons team bezig om bouwkundige uitdagingen op te lossen, geen project is te gek.

Heeft u een uitdaging om ons uit te dagen?

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

25 jaar ervaring!

Ons bedrijf bestaat 25 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Duidelijke offertes

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

B22 Dienstverlening Bouwkundig

Meer informatie over ons bedrijf

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer.
Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt.
Het bureau heeft meer dan 75 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten.

De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces,
zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.