B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!

Project | Bungalow Krommenie

Verbouw bungalow tot droom(huis)

We zijn verheugd om dit project aan jullie voor te stellen: een adembenemende transformatie van een bestaande bungalow tot een droomhuis op een prachtige locatie met een ongeëvenaard uitzicht over de betoverende Noorderham in Krommenie.

Projectoverzicht:
Onze particuliere opdrachtgevers waren vastberaden om van de bestaande bungalow hun droomhuis te realiseren op deze locatie. Samen zijn we begonnen met een ambitieus ontwerp, waarbij slechts een deel van de voorgevel van de bestaande bungalow behouden bleef. Achter deze gevel hebben we een geheel nieuwe woning laten verrijzen, die volledig naar wens van de klant is ontworpen.

Onze Dienstverlening:
Ons team heeft met veel enthousiasme aan dit project gewerkt. We begonnen met het tekenwerk en gaandeweg werden alle aspecten van de verbouwing nauwkeurig werden beschreven en uitgewerkt.

Vervolgens hebben we onze klant ondersteund bij de aanbesteding. We hebben de inschrijvende aannemers goed vergeleken, zodat onze klant de beste keuze kon maken voor het realiseren van hun droom(huis). Onze expertise en begeleiding stelden onze klant in staat om met vertrouwen de volgende stap te zetten.

Tijdens de uitvoering van het project vervulde ons team een actieve rol in het begeleiden van het bouwproces. We leidden de bouwvergaderingen en hielden toezicht op de voortgang en kwaliteit van het werk. Dit stelde ons in staat om eventuele uitdagingen tijdig aan te pakken en ervoor te zorgen dat alles volgens plan verliep.

Resultaat:
Het resultaat van ons gezamenlijke werk is zeer geslaagd. De woning straalt een unieke en eigentijdse uitstraling uit, en het panoramische uitzicht over de Noorderham is overal voelbaar. Binnen en buiten vloeien naadloos in elkaar over, waardoor onze klant elke dag kan genieten van een oase van rust en schoonheid.

Iedere keer dat we langs deze locatie rijden, worden we opnieuw blij van de prachtige uitstraling die de woning heeft gekregen. Het is geweldig om te zien hoe de visie van onze klant werkelijkheid is geworden, en hoe dit huis nu hun perfecte thuis is geworden.

Bouw jouw droom met ons:
Wil je ook jouw droomhuis realiseren met een team van toegewijde professionals? We staan klaar om jouw woondromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laten we samen aan de slag gaan om jouw droomhuis te creëren.

#Droomhuis #Woningverbouwing #Bouwbegeleiding #Aanbesteding #Architectuur #OntwerpOpMaat #Shepardstraat #Krommenie #Portfolio

Externe betrokkenen:
Aannemer: OM Bouwgroep
Interieurontwerp: DMD (Foto’s DMD)

Dienstverlening:
– Ontwerp
Tekenwerk
– Aanvraag Omgevingsvergunning
– Aanbesteding
Directievoering

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks met ons team bezig om bouwkundige uitdagingen op te lossen, geen project is te gek.

Heeft u een uitdaging om ons uit te dagen?

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

25 jaar ervaring!

Ons bedrijf bestaat 25 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Duidelijke offertes

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

B22 Dienstverlening Bouwkundig

Meer informatie over ons bedrijf

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer.
Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt.
Het bureau heeft meer dan 75 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten.

De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces,
zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.