B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!
Telefoon: 075 687 11 19 | Email: info@B22.nl

Directievoering

Zet onze kennis in om uw project nog beter te laten slagen.

Wij houden toezicht op kwaliteit van uitvoering en bewaken uw budget.

Directievoering en bouwtoezicht

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV kan namens de opdrachtgever werken als directievoerder en/of toezichthouder.

Hierbij treden wij op als objectief partner en werken conform uw Programma van Eisen. B22 is contactpersoon voor de uitvoerende organisaties en bewaakt planning en kwaliteit volgens vastgesteld budget. De voortgang wordt nauwgezet gerapporteerd en besproken met de opdrachtgever.

Directievoering

Directievoering omvat het vertegenwoordigen van de opdrachtgever en het begeleiden van het bouwproces vanaf de aanvang van de voorbereidingswerkzaamheden en werkzaamheden op de bouwplaats tot een uiteindelijke aanvaarding van de oplevering.

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV zit de bouwvergaderingen voor, verzorgt de project- en budgetbewaking volgens bestek en levert tussentijds verslagen aan de opdrachtgever.

De opdrachtgever, u dus, blijft zodoende op de hoogte, zonder (noodzakelijk) inhoudelijk bij het project betrokken te zijn. Dit zorgt voor ontzorging en tijdsbesparing!

 

Bouwtoezicht

Toezicht op uitvoeringswerkzaamheden is van essentieel belang voor het laten slagen van uw project. Tijdens de bouw en uitvoering wordt de eindkwaliteit van uw project bepaald.

Technische details moeten zodoende worden bewaakt. Wij verzorgen graag de toezicht tijdens de uitvoering van het project.

Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit goed werk en naleving van bestek en tekeningen.

Onze dienstverlening

Overige dienstverlening

Ondersteuning van A tot Z
Wij helpen u graag uw project te laten slagen. Bouw op goed advies en schakel B22 in om u bij te staan.

Vanaf ontwerp tot oplevering.
Lees meer over onze verschillende diensten.

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks bezig met bouwkundige uitdagingen, geen project is te gek. Hierdoor nemen wij uw zorgen uit handen, en samen laten we het project slagen. Daarom is onze slogan ook wel “Bouw op op goed advies”.

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

20 jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat 20 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop lopen met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Meer lezen over BIMx en 3D.

Duidelijke offertes of regie

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

Vraag nu direct een offerte aan!

Opzoek naar ondersteuning in de uitwerking van uw bouwplan?