B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!

Dienstverlening | Tekenwerk | Pointcloud

Digitaliseren met Pointclouds, wij creëren uw Digital Twin

Ontdek de kracht van 3D-laserscanning voor vastgoed

Bij ons kunt u terecht voor complete oplossingen voor renovatie, restauratie, herbestemming, transformaties en beheer en onderhoud van vastgoed.

Met geavanceerde inmeettechnieken creëren we nauwkeurige virtuele kopieën van uw gebouwen, die exact de huidige situatie vastleggen.

Onze 3D-modellen en pointclouds vormen de perfecte basis voor gedetailleerd tekenwerk en bieden een ongeëvenaarde bron voor ontwerpen, engineering en prefabricage.

Ontdek nu de veelzijdigheid en precisie van 3D-laserscanning en maak kennis met de toekomst van vastgoedbeheer.

 

Tekenwerk PointCloudScanning FARO

Continue innovatie en technologische vooruitgang op gebied van IT

Wij streven we er altijd naar om voorop te lopen in de wereld van 3D-laserscanning. Wij geloven in de kracht van innovatie en investeren continu in de nieuwste technieken, hardware en software. De apparatuur waar wij mee werken zijn uitgerust met de meest vooruitstrevende functionaliteiten, waardoor we gebouwen en objecten met ongeëvenaarde precisie kunnen inmeten, tot op de millimeter nauwkeurig.

Ons team van experts is gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten voor al uw projecten. Met de meest geavanceerde softwaretools transformeren we de verkregen pointclouds tot waardevolle 3D-modellen met gedetailleerde informatie, die de basis vormt voor efficiënt ontwerpen, nauwkeurig tekenwerk en doelgerichte besluitvorming.

Bij B22 blijven we de grenzen verleggen en blijven we ons verbeteren om u de beste diensten te kunnen bieden. Wij geloven dat de combinatie van innovatie, precisie en expertise de sleutel is tot succesvolle projecten. Kies voor de toekomst van vastgoedbeheer en ervaar met ons de nieuwste technieken om uw project tot leven te brengen.

 

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks met ons team bezig om bouwkundige uitdagingen op te lossen, geen project is te gek.

Heeft u een uitdaging om ons uit te dagen?

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

25 jaar ervaring!

Ons bedrijf bestaat 25 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Duidelijke offertes

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

B22 Dienstverlening Bouwkundig

Meer informatie over ons bedrijf

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer.
Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt.
Het bureau heeft meer dan 75 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten.

De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces,
zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.