B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!
Telefoon: 075 687 11 19 | Email: info@B22.nl

Digitaliseren met PointClouds

Nauwkeurig uitgewerkte gebouwen op basis van 3D inzettingen.

Krijg een volledige ‘digital twin’ van uw bezit.

Ontdek de kracht van 3D-laserscanning voor vastgoed

Bij ons kunt u terecht voor complete oplossingen voor renovatie, restauratie, herbestemming, transformaties en beheer en onderhoud van vastgoed. Met geavanceerde inmeettechnieken creëren we nauwkeurige virtuele kopieën van uw gebouwen, die exact de huidige situatie vastleggen. Onze 3D-modellen en pointclouds vormen de perfecte basis voor gedetailleerd tekenwerk en bieden een ongeëvenaarde bron voor ontwerpen, engineering en prefabricage. Ontdek nu de veelzijdigheid en precisie van 3D-laserscanning en maak kennis met de toekomst van vastgoedbeheer.

Continue innovatie en technologische vooruitgang op gebied van IT

Wij streven we er altijd naar om voorop te lopen in de wereld van 3D-laserscanning. Wij geloven in de kracht van innovatie en investeren continu in de nieuwste technieken, hardware en software. De apparatuur waar wij mee werken zijn uitgerust met de meest vooruitstrevende functionaliteiten, waardoor we gebouwen en objecten met ongeëvenaarde precisie kunnen inmeten, tot op de millimeter nauwkeurig.

Ons team van experts is gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten voor al uw projecten. Met de meest geavanceerde softwaretools transformeren we de verkregen pointclouds tot waardevolle 3D-modellen met gedetailleerde informatie, die de basis vormt voor efficiënt ontwerpen, nauwkeurig tekenwerk en doelgerichte besluitvorming.

Bij B22 blijven we de grenzen verleggen en blijven we ons verbeteren om u de beste diensten te kunnen bieden. Wij geloven dat de combinatie van innovatie, precisie en expertise de sleutel is tot succesvolle projecten. Kies voor de toekomst van vastgoedbeheer en ervaar met ons de nieuwste technieken om uw project tot leven te brengen.

*** Drie voordelen van PointClouds ***

3D-laserscanning

3D-virtuele weergave

3D-inmeten: van scan naar BIM

Bij het renoveren, restaureren, herbestemmen, transformeren en het beheer en onderhoud van vastgoed is het van essentieel belang om een nauwkeurig beeld te hebben van de huidige situatie. Bestaande 2D-tekeningen en andere opgeslagen gebouwinformatie komen vaak niet meer overeen met de werkelijkheid, of er ontbreken zelfs gegevens. In dit soort gevallen biedt 3D-laserscanning de ideale oplossing!

Wij maken gebruik van geavanceerde meettechnieken om een virtuele 3D-kopie van uw gebouw te creëren, die exact de actuele situatie vastlegt. Onze meetmethoden genereren gedetailleerde 3D-modellen die een nauwkeurige weergave geven van de bestaande omstandigheden. Deze 3D-modellen vormen tevens de basis voor het genereren van 2D-tekeningen.

Voor onze metingen gebruiken wij geavanceerde 3D-laserscanners, waarmee wij gebouwen en objecten met een nauwkeurigheid tot twee millimeter inmeten. De scans leveren een ‘pointcloud’ en 360 graden foto’s van zowel de binnen- als buitenkant, waardoor ontwerpen, engineering en prefabricage op basis van de werkelijke situatie mogelijk worden. Afhankelijk van de gewenste resultaten en toepassingen bespreken we graag met u de meest efficiënte meetmethode.

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks bezig met bouwkundige uitdagingen, geen project is te gek. Hierdoor nemen wij uw zorgen uit handen, en samen laten we het project slagen. Daarom is onze slogan ook wel “Bouw op op goed advies”.

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

20 jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat 20 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop lopen met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Meer lezen over BIMx en 3D.

Duidelijke offertes of regie

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

Vraag nu direct een offerte aan!

Opzoek naar ondersteuning in de uitwerking van uw bouwplan?