B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!

Project | Melco Heiloo

Wonen op het terrein van de voormalige melkfabriek

Op het terrein van een voormalige melkfabriek gonst het nu van de kinderstemmen. De speelvelden, brede groenstroken en autoluwe klinkerstraten van de nieuwe wijk Melco (Melk Company)vormen hiervoor het perfecte decor.

Alleen de hoge schoorsteen van de melkfabriek, een gemeentelijk monument in het hart van de wijk, herinnert nog aan de voormalige fabriek. Maar het ontwerp, door ENZO, van de 82 woningen reflecteert het industriële verleden. Dichtbij de schoorsteen heeft de architectuur namelijk een industriële uitstraling met vierkante vormen, grote aluminium kozijnen en robuuste dakranden. Verder naar de rand, grenzend aan landgoed Ter Coulster, hebben de woningen een meer landelijke uitstraling.

Melco is een gevarieerd, kindvriendelijke, groene wijk met vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen. Alle woningen hebben zonnepanelen, mooie architectonische details en een fraaie, praktische indeling.

Externe betrokkenen:
Fotografie: Marjon Hoogervorst
Architect: ENZO architectuur & interieur

Dienstverlening:
STABU-Bestek
Tekenwerk (verkoopstukken t/m uitvoeringsgereed)

 

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks met ons team bezig om bouwkundige uitdagingen op te lossen, geen project is te gek.

Heeft u een uitdaging om ons uit te dagen?

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

25 jaar ervaring!

Ons bedrijf bestaat 25 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Duidelijke offertes

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

B22 Dienstverlening Bouwkundig

Meer informatie over ons bedrijf

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer.
Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt.
Het bureau heeft meer dan 75 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten.

De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces,
zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.