B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!

Project | Paviljoen 52'NOORD

Dé nieuwe hotspot aan de Amstel

Creëer de nieuwe hotspot aan de Amstel, dat is de visie waaraan 52° NOORD invulling geeft.

Op enkele minuten varen van de grachten is een splinternieuwe stadshaven gerealiseerd met honderd ligplaatsen en uitstekende faciliteiten.

Aan de haven wordt een nieuw eigentijds horecapaviljoen en terras gerealiseerd, met prachtig uitzicht over de Amstel en de langste zon van Amsterdam.

De haven en het horecapaviljoen zijn centraal gelegen, in het stadspark bij het Amstelkwartier, vlakbij het Amstelstation en de Rembrandttoren.

Sinds het voorjaar van 2016 zijn de deuren geopend van het horecapaviljoen, de haven is ook open en ligt inmiddels ook vol!

Dienstverlening:
Calculatie
Bestek

 

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks met ons team bezig om bouwkundige uitdagingen op te lossen, geen project is te gek.

Heeft u een uitdaging om ons uit te dagen?

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

25 jaar ervaring!

Ons bedrijf bestaat 25 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Duidelijke offertes

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

B22 Dienstverlening Bouwkundig

Meer informatie over ons bedrijf

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer.
Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt.
Het bureau heeft meer dan 75 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten.

De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces,
zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.