B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!
Telefoon: 075 687 11 19 | Email: info@B22.nl

Over B22

Ons bedrijf is in 1999 gestart vanuit de woning aan de Beemsterstraat 22 in Assendelft (Afkorting: B22) als B22 Calculatie- & Adviesbureau.

In het begin werden particulieren en kleine aannemers ondersteund met calculaties en tekenwerk.

Waar komt de afkorting B22 vandaan?

Na jaren van groei werd uitgeweken naar een bedrijfspand aan de Witte Vlinderweg in Wormerveer. Hier was het mogelijk om het bedrijf verder te laten groeien, zowel in projectomvang als in personele bezetting.

Medio 2006 kwam er bouwgrond beschikbaar op bedrijvenpark Noorderveld in Wormerveer. Op deze locatie is een bouwplan ontwikkeld voor eigen huisvestiging.

In de zomer van 2007 is de bouw gereed en kan de verhuizing plaatsvinden.
Het adres waar we nu gevestigd zijn is Bonte Kraaiweg 22; dus de afkorting is weer terug!

>
projecten
+
klanten
jarig bestaan

Introductie

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer.
Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt.
Het bureau heeft meer dan 75 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten.

De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces,
zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.