B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!

Project | Kantoor KRK en woongebouw Orion

Van impressie naar uitzicht

Inleiding
Samen met Van der Gragt hebben wij het ontwerp van de architect verder uitgewerkt naar werktekeningen.

Voor Kuijs Reinder Kakes Makelaars en Adviseurs is een nieuw hoofdkantoor en woongebouw met 18 appartementen ontworpen. De pakhuizen langs de Zaan hebben de architect inspiratie gegeven voor twee herkenbare gebouwen met een Zaans karakter. De ene in baksteen en de ander in staal en glas. Het kantoor van KRK als visitekaartje en maximale presentatiemogelijkheden voor de makelaardij achter de glazen gevels.

De gebouwen maken samen de straatwand langs de Westzijde af, maat russen de gebouwen zijn fraaie doorzichten behouden naar de Zaan. Parkeerkoffers worden omzoomd met groen en ruime wandelpaden leggen de verbinding tussen de Westzijde en de Zaan.

Werkplekken makelaardij
De kantoor- en bijeenkomstruimtes voor de werknemers van KRK zijn gesitueerd rond een atrium dat alle verdiepingen verbindt en de werkruimtes bieden een ruim zicht naar de Zaan. Donkergrijze lamellen in aluminium en de omkadering benadrukken de vorm van het gebouw.

Woongebouw Orion
Het woongebouw, dat de naam Orion zal dragen, is rijk gedetailleerd met verschillende typen baksteen. Grote raampartijen geven de appartementen licht en ruimte. Alle appartementen hebben een balkon aan de Westzijde, maar ook de galerijen aan de Zaanzijde zijn prettige verblijfsplekken waar je in de ochtendzon met een kop koffie uitkijkt over de Zaan.

Dienstverlening:
Tekenwerk (Werktekeningen)

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks met ons team bezig om bouwkundige uitdagingen op te lossen, geen project is te gek.

Heeft u een uitdaging om ons uit te dagen?

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

25 jaar ervaring!

Ons bedrijf bestaat 25 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Duidelijke offertes

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

B22 Dienstverlening Bouwkundig

Meer informatie over ons bedrijf

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer.
Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt.
Het bureau heeft meer dan 75 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten.

De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces,
zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.