B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!

Proclaimer

Wij geven u graag meer informatie

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV geeft graag duidelijkheid over de informatie op de website.

Laatst bijgewerkt: 1 mei 2024

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV (“wij”, “ons” of “onze”) verklaart dat de inhoud van haar website op een zorgvuldige wijze en naar beste eer en geweten is gebouwd. Wij doen er alles aan om te zorgen dat de informatie actueel, helder en te vertrouwen is. Kom je toch verouderde of niet correcte informatie en/of gegevens tegen? Wij zullen het waarderen wanneer u ons dat laat weten via het contactformulier hier op de website.

Hyperlinks naar externe pagina’s
Deze website bevat uiteraard ook links naar webpagina’s van partners en/of andere bedrijven. Dit zijn uitsluitend hyperlinks die betrekking hebben op gerelateerde diensten over de informatie die u aantreft op onze website. Wanneer u een (hyper)link aanklikt en volgt, zult u de website van B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV verlaten. U zult aansluitend gebonden zijn aan de regels en voorwaarden die voor die betreffende website geldt.

Wijzigingen in deze verklaring
We kunnen deze Proclaimer van tijd tot tijd bijwerken. Eventuele wijzigingen in deze verklaring zullen van kracht zijn zodra deze op onze website worden geplaatst.

Contact met ons opnemen
Als u vragen heeft over deze Privacyverklaring of uw privacypraktijken, kunt u contact met ons opnemen via:

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV
Bonte Kraaiweg 22
1521 RD Wormerveer
T 075 – 687 11 19
E [INFO]@B22.nl

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks met ons team bezig om bouwkundige uitdagingen op te lossen, geen project is te gek.

Heeft u een uitdaging om ons uit te dagen?

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

25 jaar ervaring!

Ons bedrijf bestaat 25 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Duidelijke offertes

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

B22 Dienstverlening Bouwkundig

Meer informatie over ons bedrijf

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer.
Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt.
Het bureau heeft meer dan 75 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten.

De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces,
zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.