B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!
Telefoon: 075 687 11 19 | Email: info@B22.nl

Tekenwerk

Digitaal tekenwerk op de millimeter nauwkeurig, bouw op goed advies!

Indien gewenst bestaande situaties ingemeten middels PointClouds.

Digitaal bouwkundig tekenwerk (3D)

Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk tijdens alle fasen in een bouwproces. Van ontwerp (indien gewenst met architect) tot werktekening. Hieronder vallen dus (Schets/Voorlopig/Definitief) ontwerp, bouwaanvraagtekeningen incl. principedetails, bestektekeningen, werktekeningen en uitvoeringsdetails. Daarnaast kunnen wij ook revisie (As Built) tekeningen verzorgen. Kortom; alles wat nodig is voor een probleemloze bouw.

BIM tekenwerk op basis van LOD niveau’s
Al het tekenwerk dat wij uitvoeren wordt verricht via de BIM methode.

Daarnaast hanteren wij de LOD opzet om de fase van het tekenwerk in te delen, van volumestudie (LOD 100) tot As Build (LOD 500).

Aanvragen vergunningen

Naast het vervaardigen van het tekenwerk verzorgen wij ook de procedure van het aanvragen van vergunningen.

Doordat wij doorlopend aanvragen hebben bij diverse gemeentes, weten wij goed de weg te vinden en staat uw belang voorop.

Maak nu een afspraak om uw project te bespreken!

Werktekeningen

Na het verkrijgen van de benodigde vergunningen, kunnen wij u ook bijstaan met het maken van de werktekeningen.

Op deze manier bent u verzekerd dat de aannemer uw nieuwe woning of bedrijfspand/kantoor precies zó gaat bouwen als bedacht is.

Samen werken we op die manier aan de fraaiste projecten.

Door onze bouwkundige toegevoegde waarde is het George Marina | Paviljoen 52'NOORD tot een prachtige locatie gerealiseerd

Digitaal inmeten met PointClouds

Werken met de nieuwste technieken
Doordat al ons tekenwerk in 3D wordt vervaardigd maken wij ook gebruik van de laatste technieken. Een daarvan is de mogelijkheid om bestaande panden digitaal in te meten. Na het inscannen van bestaand vastgoed, kunnen wij een PointCloud (puntenwolk) inladen in ons tekenpakket en zodoende op de millimeter nauwkeurig bestaand vastgoed in kaart brengen.

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks bezig met bouwkundige uitdagingen, geen project is te gek. Hierdoor nemen wij uw zorgen uit handen, en samen laten we het project slagen. Daarom is onze slogan ook wel “Bouw op op goed advies”.

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

20 jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat 20 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop lopen met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Meer lezen over BIMx en 3D.

Duidelijke offertes of regie

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

Vraag nu direct een offerte aan!

Opzoek naar ondersteuning in de uitwerking van uw bouwplan?