B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau BV | Bouw op goed advies!
Telefoon: 075 687 11 19 | Email: info@B22.nl

Bestekken

Een goed geschreven STABU-Bestek is het handboek voor uw project

STABU-Bestekken

In de hedendaagse bouwprocessen is een STABU-Bestek een onmisbaar informatie- en contractdocument. Het bestek of een technische omschrijving is een onderdeel van het contract tussen opdrachtgever en aannemer. B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau BV omschrijft in een STABU-Bestek alle administratieve zaken en de juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden.

Technische omschrijving

Naast het schrijven / opstellen van een STABU-Bestek kunnen wij u ook ondersteunen bij het maken van een technische omschrijving.

Dit wordt regelmatig gedaan voor kleinere bouwprojecten waarbij een dergelijk document voldoende houvast biedt om de kwaliteit te waarborgen.

Een technische omschrijving bestaat uit algemene- en administratieve voorwaarden en een beknopte technische omschrijving van het werk.

Maak nu een afspraak om uw project te bespreken!

Contractvorming

Nadat van uw project de tekeningen en het bestek in orde zijn, kunnen wij aanvullend ook ondersteuning met een kostenraming of aanbesteding.

Middels een kostenraming krijgt u op eenvoudige wijze een indruk van de bouwkosten van uw project.

Wanneer het gewenst is om met meerdere aannemers aan te besteden, kunnen wij dit proces voor u begeleiden en de uitkomst door een heldere offertespiegel aan u presenteren.

Lidmaatschap en licentie

Kennis is van belang
Als lid van de Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen (BNB) en licentiehouder van Stichting STABU bent u verzekerd van een kwaliteit bestek dat gebaseerd is op de huidige maatstaven.

Waarom kiest u voor B22?

Wij zijn dagelijks bezig met bouwkundige uitdagingen, geen project is te gek. Hierdoor nemen wij uw zorgen uit handen, en samen laten we het project slagen. Daarom is onze slogan ook wel “Bouw op op goed advies”.

Eén aanspreekpunt

U heeft binnen ons bedrijf één aanspreekpunt voor uw project. Miscommunicatie wordt op deze manier voorkomen en u krijgt snel antwoorden op uw vragen.

20 jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat 20 jaar en hebben hierdoor bewezen een bewezen betrouwbare partner te zijn in uw plannen.

Voorop lopen met techniek

Wij tekenen al jaren in 3D, tegenwoordig steeds vaker bekend als BIM. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten van bestaande objecten middels een PointCloud.

Meer lezen over BIMx en 3D.

Duidelijke offertes of regie

Veel klanten kiezen ervoor om de werkzaamheden bij ons op regie-basis uit te laten voeren. Vanzelfsprekend is een offerte geen enkel probleem.

Vraag nu direct een offerte aan!

Opzoek naar ondersteuning in de uitwerking van uw bouwplan?