Laatste woningen Ringoevers Deelplan 3 opgeleverd

In de zomerperiode zijn de laatste woningen opgeleverd in Deelplan 3. Voor Deelplannen 1 tot en met 3 is de kennis en kunde van B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau BV ingezet bij het uitwerken van de plannen. Wij wensen alle kopers veel woonplezier in de fraaie woningen en prettig aangelegde woonwijk.

Historische 1e paal Oorgat Edam

Het was zover; de symbolische viering van de eerste paal van de woningen project ’t Oorgat. Door middel van een historische houten heistelling is het startsein gegeven voor de nieuwbouw van 11 appartementen en 17 woningen. Op de voormalige locatie van scheepswerf Van Drunen zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Ringoevers Fase II in het zonnetje!

Onze opdrachtgever heeft een paar fraaie foto’s gemaakt tijdens een ronde op de bouwplaats.De woningen van Ringoevers Fase II in het zonnetje! Een project waar alle partijen trots op kunnen zijn.In Fase III zijn de funderingen gestort en worden de begane grondvloeren geplaatst.

Vergunning IJzerhuis Amsterdam

Sinds enige jaren verzorgen wij de benodigde Omgevingsvergunningen voor Het IJzerhuis. Na eerder de verbouw van de winkel aan de Symon Spiersweg, het nieuwe kantoor op de Gerrit Bolkade en de winkel in Heemskerk, hebben we nu de Omgevingsvergunning verzorgd voor de gevelwijziging van de nieuwe winkel in Amsterdam! In korte tijd is de gewenste gevelindeling […]

Omgevingsvergunning dubbel woonhuis

Nadat we eerder deze week een Omgevingsvergunning ontvingen voor de verbouw van een horecapand op de Dam in Zaandam, hebben we vandaag de Omgevingsvergunning ontvangen voor de nieuwbouw van een dubbel woonhuis in Krommenie! Op de begane grond wordt een zorgwoning gerealiseerd en op de 2 bouwlagen daarboven een zeer ruime bovenwoning. Wilt u meer […]