Introductie

Welkom op onze website!

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer. Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt. Het bureau heeft meer dan 65 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten. De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces, zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.

Onze dienstverlening bestaat uit:

Bouwkundig tekenwerk

 Tekenwerk

STABU-Bestekken

Bestekken

Calculaties

Calculaties

Directievoering

Directievoering

 

 

 

 

 

 

 

De medewerkers van B22 beschikken over een brede bouwtechnische kennis aangevuld met kennis van bouwkosten en expertise op het gebied van bouwbegeleiding en projectmanagement. Hierdoor wordt naast het meedenken over de financiële haalbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken ook geadviseerd over kwaliteit en toepasbaarheid van materialen.

Het voordeel van het door B22 laten uitvoeren van verschillende bouwkundige werkzaamheden is, dat het betreffende werk gelijktijdig bekeken en gecontroleerd wordt op volledigheid en samenhang. Onze medewerkers signaleren eventuele tegenstrijdigheden daardoor nog voor de besteding!

Spreekkamer